۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶

استاندار البرز:

مشوق‌های ویژه برای تولید مسکن مصرفی در البرز تعیین شود

مشوق‌های ویژه برای تولید مسکن مصرفی در البرز تعیین شود

کرج- استاندار البرز گفت: باید تعاونی‌های تولید مسکن مصرفی را در استان حمایت و راه اندازی کنیم و مشوق‌های ویژه برای آن در نظر بگیریم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی عصر شنبه در قرارگاه مسکن استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، بر ضرورت اتخاذ تدبیر جهت تسریع در اعطای پروانه ساخت و پایان کار ساختمان‌ها براساس قانون تاکید کرد و سرعت بخشی در این امر را گامی مؤثر برای تأمین مسکن دانست.

وی افزود: هدف از تشکیل قرارگاه مسکن در استان، سیاست گذاری کلان برای تولید مسکن است و جزئیات این امر باید در کارگروه‌ها مورد بحث قرار گیرد.

عبداللهی گفت: شهرداران باید تخصص و سبقه مدیریت در ارتباط با صدور پایان کار را داشته باشند چراکه اشراف به قانون در این حوزه، روند را تسریع می‌کند.

وی افزود: تکمیل و تعیین تکلیف خانه‌های نیمه کاره در شهر مهستان با پیگیری فرماندار ساوجبلاغ و مسئولان مربوطه در دستور کار قرار گیرد، چراکه نظم و چهره شهر را تحت تأثیر قرار داده و از سوی دیگر ظرفیتی در حوزه تولید مسکن محسوب می‌شود.

عبداللهی گفت: باید تعاونی‌های تولید مسکن مصرفی را در استان حمایت و راه اندازی کنیم و مشوق‌های ویژه برای سازندگان مسکن در بخش خصوصی در نظر بگیریم.

استاندار البرز افزود: همه دستگاه‌ها و ادارات استان باید تعاونی‌های مسکن کارکنان خود را راه اندازی کنند، از این طریق می‌توان با امتیازها و حمایت‌های ویژه شرایط را برای خانه دار شدن پرسنل، تسهیل کرد.

کد مطلب 5779119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ‌اصغر‌ IR ۱۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
      0 0
      سلام‌اقا‌من‌رفتم‌‌پنج‌ماهه‌پیش‌‌ثبت‌نام‌کردم‌‌که‌مثلا‌سند‌هم‌زدن‌برام‌‌بعد‌امروز‌برام‌زنگ‌زدند‌از‌هشتگرد‌میگن‌اقا‌ثبت‌نام‌نکردی‌بیا‌دوباره‌ثبت‌نام‌کن‌میشه‌همچین‌کاری‌‌‌پس‌چرا‌اون‌وقت‌که‌رفتم‌گفتن‌تعید‌شده‌اما‌حالا‌تعید‌نشده‌چرا‌مردم‌را‌دل‌خوش‌میکنید‌به‌حرفهای‌دروغ