۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱

در ۲ ماهه سال جاری انجام شد؛

تخلیه ۲میلیون تن کالای اساسی در بندر امام

تخلیه ۲میلیون تن کالای اساسی در بندر امام

اهواز- مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: در ۲ ماهه نخست سال جاری، ۲ میلیون تن کالا از ۳۱ فروند کشتی در بندر امام تخلیه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز آقایی صبح امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: هم اکنون هشت فروند کشتی حامل ۴۵۸ هزار تن انواع کالاهای اساسی در اسکله‌های مجتمع بزرگ بندر امام در حال تخلیه هستند.

وی افزود: در ۲ ماهه نخست سال جاری میزان بارگیری از انبارهای نگهداری موقت کالا به مراکز توزیع داخل کشور، یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن بوده که یک میلیون و ۴۴۰ هزار تن از این مقدار از طریق حمل جاده‌ای و ۲۱۱ هزار تن از طریق خطوط ریلی توزیع شده که میزان بارگیری سویا رشد ۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

آقایی ادامه داد: میزان تخلیه ذرت نیز یک میلیون و ۲۱۰ هزار تن و میزان بارگیری این کالا ۸۳۷ هزار تن، میزان تخلیه گندم نیز ۲۱۸ هزار تن و میزان بارگیری ۲۹۰ هزار تن، میزان تخلیه سویا معادل ۴۰۸ هزار تن و بارگیری آن ۳۵۹ هزار تن، میزان تخلیه شکر از کشتی ۳۰ هزار تن و بارگیری آن ۳۷ هزار تن، تخلیه روغن معادل ۳۸ هزار تن و میزان بارگیری ۷۲ هزار تن گزارش شده است.

وی گفت: ذخایر کالاهای اساسی در انبارهای نگهداری موقت کالا بندر امام، ۲ میلیون و ۲۵۳ هزار تن اعلام شده که موجودی اقلام جو، شکر و انواع روغن خوراکی، افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.

کد مطلب 5789087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha