۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۹

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه:

پیش بینی آسمانی صاف برای کرمانشاه طی فردا

پیش بینی آسمانی صاف برای کرمانشاه طی فردا

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به کاهش دمای هوای استان از پیش بینی آسمانی صاف برای کرمانشاه طی فردا خبر داد.

فیروز دولتشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هوای استان کرمانشاه طی امروز نیمه ابری و در بعضی ساعات ابری با وزش باد، بویژه در مناطق کوهستانی واقع در مرکز و شرق استان همراه با بارش پراکنده باران و رعدوبرق خواهد بود.

وی افزود: احتمال این که بارش به شکلی محدود و نقطه‌ای، شدید ظاهر شده و با رگبار تگرگ نیز همراه شود چندان دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به شرایط جوی استان برای فردا، تصریح کرد: برای روز جمعه پدیده قابل توجهی در استان کرمانشاه نخواهیم داشت.

دولتشاهی بیان کرد: برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده با عبور موج کم رطوبت دیگری مجدداً و در بعضی ساعات شرایط برای رشد ابر، وزش باد و احتمالاً رگبارهای پراکنده باران همراه با رعدوبرق در استان فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین دمای هوای روزانه که امروز به طور نسبی کاهش می‌یابد در روزهای جمعه تا یکشنبه تغییرات قابل توجهی نخواهد داشت و از روز دوشنبه تا پایان هفته متوسط دمای هوا در غالب نقاط استان به آرامی روندی رو به افزایش خواهد یافت.

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه اضافه کرد: طی شبانه روز گذشته سنقر با دمای ۱۰.۹ درجه خنک‌ترین و خسروی با ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقاط استان کرمانشاه بودند.

کد مطلب 5804841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha