پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۵

تجهیز ۱۷ خانه بهداشت شهرستان میرجاوه به اسپیلت

تجهیز ۱۷ خانه بهداشت شهرستان میرجاوه به اسپیلت

میرجاوه- مدیر شبکه بهداشت و درمان میرجاوه از تجهیز ۱۷ خانه بهداشت این شهرستان به اسپیلت (سیستم گرمایشی و سرمایشی) به همت خیرین خبر داد.

مصطفی احمدی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه یکی از مهمترین معضلات رفاهی و آسایشی همکاران در میرجاوه، آب و هوای گرم و خشک که عامل وجود تابستان‌های داغ و در برخی مناطق زمستان‌های بسیار سرد است، گفت: به همین منظور با پیگیری‌های صورت پذیرفته و همت خیرین نیک اندیش، در مرحله اول با خرید تعداد ۱۷ دستگاه اسپیلت دو زمانه، از مجموع ۲۶ خانه بهداشت شهرستان ۱۷ خانه بهداشت دارای اولویت، به اسپیلت مجهز شدند.

وی ادامه داد: کمبود و قطعی دوره‌ای آب در تابستان‌ها، امکان استفاده از کولر آبی را در این منطقه غیر مقدور ساخته و از سویی گرمایش با بخاری‌های نفتی علاوه بر خطرات موجود، از راندمان بسیار پایینی برخوردار است.

وی ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزیهای صورت پذیرفته تا کمتر از دو ماه دیگر با خرید نه دستگاه دیگر و تجهیز تمامی خانه‌های بهداشت شهرستان به اسپیلت، بتوانیم پیشرو و پیشتاز در تأمین امکانات رفاهی کارکنان شبکه بهداشت و درمان میرجاوه باشیم.

کد خبر 5806037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha