به گزارش خبرنگار مهر، امروز چهارشنبه در نشست مشاور و نماینده مقام تولیت در کمیته معارف اسلامی وزارت آموزش و پرورش و معاون آموزش متوسطه مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری کشور با مدیر کل آموزش و پرورش مسائل و مشکلات مدارس معارف استان پیگیری و بررسی شد.
رضا عزتی مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در این نشست با بیان اینکه مردم ولایتمدار لرستان همیشه در مسیر اسلام، انقلاب و رهبری گام برداشته اند، اظهار داشت: استقبال مردم استان از مدارس معارف چشم گیر است و تراکم در برخی از مدارس بالا است که نیازمند گسترش و توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی در استان هستیم.
وی یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری را توجه ویژه به آموزش و پرورش و کلاس درس عنوان کرد و افزود: دغدغه رهبر معظم انقلاب پیاده سازی و اجرای دقیق سند تحول بنیادین در سطح آموزش و پرورش است که خوشبختانه در این دوره سند تحول بنیادین در مدارس در حال اجرا است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، لازمه اجرای سند تحول را حضور مدیران کارآمد در مدارس دانست و تصریح کرد: در انتصاب مدیران هم شاخصههایی همچون توانایی، انقلابی گری، جهادی بودن، متعهد بودن، دغدغه داشتن و … لحاظ شده است.
مشاور و نماینده مقام تولیت در کمیته معارف اسلامی وزارت آموزش و پرورش هم با قدردانی از دغدغه مندی مدیر کل آموزش و پرورش لرستان، گفت: جای خرسندی است که مدیری نسبت به مسائل و ترویج معارف اسلامی دغدغه دارد و این پیگیرهای مکرر برای توسعه مدارس معارف ارزشمند است و نشان دهنده اهتمام ویژه مدیرکل آموزش و پرورش استان به مدارس علوم و معارف است.
حجت الاسلام سعید سید حسینی، افزود: در شورای عالی آموزش و پرورش نگاه خاص و ویژه ای به مدارس شبانه روزی معارف است که از سه مدرسه شبانه روزی سطح کشور دو مدرسه در لرستان قرار دارد.
معاون آموزش مدارس معارف و علوم اسلامی شهید مطهری کشور هم در این نشست، گفت: توسعه مدارس معارف در گذشته با احداث مدارس روندی کند داشته است ولی در شرایط موجود میتوان با مشارکت سایر دستگاهها در توسعه مدارس معارف تسریع کرد.
حجت الاسلام عبدالرضا فرخ در پاسخ به درخواست مدیرکل آموزش و پرورش برای توسعه مدارس معارف و علوم اسلامی در لرستان، افزود: این آمادگی در مجموعه مدرسه عالی شهید مطهری وجود دارد تا در هر منطقهای که استقبال دانش آموزان برای تشکیل مدارس معارف مناسب باشد این مدارس با مشارکت راه اندازی شوند.
بنا بر این گزارش، در سطح کشور حدود ۲۰ هزار دانش آموز در ۲۴۰ مدرسه معارف و علوم اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما