۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰

رئیس اداره مدیریت بحران راه و شهرسازی استان زنجان خبر داد؛

افزایش ایستگاه‌های شبکه شتاب نگاری استان زنجان به ۴۰ مورد

افزایش ایستگاه‌های شبکه شتاب نگاری استان زنجان به ۴۰ مورد

زنجان- رئیس اداره مدیریت بحران راه و شهرسازی زنجان گفت: چهار دستگاه نسل جدید شتاب نگار به مجموعه ایستگاه‌های شبکه شتاب نگاری استان زنجان افزوده می‌شود و تعداد ایستگاه‌ها به ۴۰ مورد می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم کرمی روز دوشنبه با بیان اینکه کارشناسان حوزه شبکه شتاب نگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به مدت دو هفته جهت بازدید از ایستگاه‌های موجود و بروز رسانی دستگاه‌ها و رفع ایرادات فنی در استان زنجان حضور خواهند داشت، گفت: در این سفر چهار دستگاه نسل جدید شتاب نگار به مجموعه ایستگاه‌های شبکه شتاب نگاری استان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه این چهار دستگاه در ایستگاههای خرمدره، سهرین، زرین رود و دندی نصب خواهد شد، اظهار کرد: با افزایش دستگاه‌های جدید، تعداد ایستگاههای شبکه شتاب نگاری استان به ۴۰ ایستگاه افزایش می‌یابد.

رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل راه و شهرسازی زنجان، با اشاره به اینکه شبکه شتاب نگاری در سطح استان زنجان از وضعیت مطلوب و قابل قبولی برخوردار است، تاکید کرد: در صورت به روز رسانی و ارتقاء ایستگاه‌ها به دستگاه‌های نسل جدید و ایجاد مرکز مانیتورینگ ایستگاه‌ها، گام بزرگی در زمان وقوع زلزله و شناسایی مراکز با شدت بالای زلزله، مدیریت بحران و راهبری نیروهای امدادی به مناطق مذکور رقم می‌خورد.

کرمی از مدیر کل راه و شهرسازی استان که شرایط حضور تیم فنی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در استان را فراهم کردند تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر 5820707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha