۱۷ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز:

ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی در البرز تشکیل شود

ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی در البرز تشکیل شود

کرج- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی برای زنده نگه داشتن شعائر مذهبی در استان البرز تشکیل شود.

سعید جابری انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه جشن‌ها و اعیاد مذهبی باید در استان پر رنگ تر از قبل برگزار شود، تشکیل ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی را با حضور جدی دستگاه‌های فرهنگی و متولیان امر ضروری دانست و اظهار داشت: تقویت بنیان‌های اعتقادی و مذهبی در جامعه تحکیم بخش وحدت اسلامی بین مسلمانان است و امروز بیش از گذشته نیازمند احیای آئین‌ها و مراسم‌های مذهبی و دینی در استان هستیم.

وی گفت: ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی در استان البرز به زودی با کسب رهنمودهای آیت الله حسینی‌همدانی نماینده معزز ولی فقیه در استان البرز و دکتر عبداللهی استاندار و هم‌چنین راهبری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز تشکیل خواهد شد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی سردمدار ساماندهی جشن‌ها و اعیاد مذهبی بوده است، بنابراین نیاز می‌بینیم که برای تقویت این بخش سایر نهادهای تأثیرگذار فرهنگی استان نیز به میدان بیایند و با تقویم اجرایی متناسب با ایام پیش رو طرح و برنامه‌های عملیاتی ارائه دهند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه با اشاره به در پیش بودن ایام ماه محرم و ضرورت احیای آئین‌های سنتی این دهه از جمله سیاه پوش شدن مراکز اجتماعی، راه اندازی موکب ها و فعالیت‌های هیئت‌ها و حسینه ها را ضروری دانست و تشکیل ستاد مشترک اعیاد اسلامی و مراسم مذهبی در استان البرز را خواستار شد.

کد خبر 5830956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha