۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۵۲

مدیرکل آموزش و پرورش البرز:

جذب معلم در دوره جدید به صورت کیفی است

جذب معلم در دوره جدید به صورت کیفی است

کرج- مدیرکل آموزش و پرورش البرز گفت: در دوره جدید فرایند جذب به صورت کاملاً متفاوت برگزار می‌شود و کیفی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش ارزیابان و عوامل اجرایی جذب و استخدام آموزگاران ابتدایی و استثنایی استان البرز شامگاه دوشنبه با حضور ستاری فرد معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، محمدی نماینده وزیر آموزش و پرورش در زمینه جذب و استخدام آموزگاران در استان البرز، مدیرکل و شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان البرز و ارزیابان و عوامل اجرایی فرایند استخدام آموزگاران استان در کانون فرهنگی و تربیتی شهید فهمیده کرج برگزار شد.

علی حجرگشت با اشاره به تغییرات عمده‌ای که در دوره جدید استخدام معلمان انجام گرفته است، گفت: دوره جدید فرایند جذب به صورت کاملاً متفاوت برگزار می‌شود و کاملاً کیفی خواهد بود.

وی ادامه داد: بسیاری از انتقاداتی که به فرایند جذب معلم در آموزش و پرورش مطرح می‌شد، به دلیل مدل جذب و زمان اندک بررسی صلاحیت‌های معلمی افراد بود که امسال فرصت و تمهیدات خوبی برای این منظور پیش بینی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به دانشگاه فرهنگیان به عنوان مرکز ثقل جذب معلم گفت: البته بهترین روش برای جذب و به کارگیری معلم، دانشگاه فرهنگیان است اما با توجه به این که در حال حاضر امکان جذب همه نیازهای آموزش و پرورش با این مدل وجود ندارد، باید فرایند جذب معلم از طریق آزمون با حساسیت و جدیت دنبال شود.

وی در ادامه افزود: اساساً نگاه ما در جذب معلم نگاه کمی نیست، به این معنی که با وجود مشکلاتی که در زمینه کمبود نیروی انسانی داریم اما صرفاً به دنبال پرکردن سهمیه خود نیستیم، بلکه به دنبال جذب افرادی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران و تعلیم و تربیت کشور هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در انتها با تشکر از همه عوامل دخیل در فرایند جذب و استخدام معلمان در استان البرز از حضور معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در استان البرز تشکر کرد.

کد خبر 5833328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نگس IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
      16 5
      اصلاوابدا انتخابتون درست نبودفقط سهمیه هاروقبول کردیدکه بیشترشون مقید به هیچی نیستن چرا اینقدراشتباه میکنید میتوانستید بان ظرمناطق نیروبگیرید نیروهای توانمند ودلسوزکه چندین سال بدون چشمداشت کار میکنن مثل مربیان پیش دبستانی که درد ومشکلات کودکان را حس میکنن
      • پری IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
        0 1
        زیاد زیاد بی چشمداشت نیستن ها،من با هر کدومشون حرف زدم گفت که چیزی که ما میگیریم حقوق نیس که،ما فقط به خاطر سابقه تدریس میکنیم اونوقت شما این بی چشمداشتو از کجا آوردین
    • زهرا IR ۰۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
      0 0
      سلام ببخشید برای اعتراض زدن به نتیجه آزمون کسی تا به حال نتیجه گرفته ممنون میشم جواب بدید
    • اسحق IR ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
      0 0
      چرا از دانشگاه فرهنگیان که عالی ترین نیروها هستند دختران کمتر پذیرفته می شوند و بیشتر دختران از نیروهای پارتی بازی وتبصره ای به کار می گیرند