حسن سلمانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در هفته آتی آزمون شفاهی اعطای مدرک تخصصی به حفاظ برگزار می شود.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این آزمون در پنج حوزه بیرجند، قاین، طبس، فردوس و درمیان برگزار می شود، گفت: در این آزمون در مرحله اول ۳۱۱ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۲۱۸ نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند.
سلمانی بیان کرد: با موفقیت در این آزمون براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به افراد مدرک رسمی معادل مدارک دانشگاهی داده می شود به این صورت که مدرک درجه پنج برای حفظ ۱۰ جزء معدل دیپلم، مدرک درجه چهار برای حفظ ۲۰ جزء معادل فوق دیپلم و مدرک درجه ۳، ۲ و یک برای حفظ کل قرآن معدل لیسانس و بالاتر است.
وی گفت: تاکنون در خراسان جنوبی تعداد ۱۷۵ نفر موفق شده اند که مدرک تخصصی حفظ را کسب کنند.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه تلاش ما بر رونق بیشتر فعالیت های قرآنی در بطن جامعه است، یادآور شد: البته اعطای مدارک عمومی حفظ قرآن نیز برگزار می شود که در این زمینه نیز اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
نظر شما