۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۵

بیمارستان ۳۲ تختخوابی روانسر افتتاح شد

بیمارستان ۳۲ تختخوابی روانسر افتتاح شد

کرمانشاه- بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان روانسر با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان ۳۲ تخت خوابی شهرستان روانسر ظهر چهارشنبه به عنوان یک مطالبه جدی و دیرینه مردم این شهرستان برای ارائه خدمات درمانی افتتاح شد.

این افتتاح با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، استاندار کرمانشاه، نماینده مردم روانسر در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولان مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیمارستان ۳۲ تختخوابی روانسر در یک بازه زمانی ۹ ماهه با همت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریالی و با زیر بنای ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع بهره برداری شد.

با توجه به فرایند طولانی ساخت و تکمیل بیمارستان اصلی شهرستان روانسر این بیمارستان ۳۲ تختخوابی برای ارائه خدمات درمانی مورد نیاز مردم این شهرستان به عنوان یک طرح توسعه‌ای از بیمارستان اصلی مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد مطلب 5834811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha