۲۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۹

استاندار البرز تأکید کرد؛

لزوم ساخت فیلم سینمایی در خصوص شهدای البرز

لزوم ساخت فیلم سینمایی در خصوص شهدای البرز

کرج- استاندار البرز گفت: ساخت فیلم سینمایی در خصوص شهدای استان کار ارزشمندی است که نیاز به بودجه و تلاش مضاعف دارد، بنابراین باید اهتمام بیشتری نسبت به این امر داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر پنجشنبه در بیستمین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز که با حضور سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز و سایر اعضا در استانداری البرز برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، در خصوص ساخت فیلم سینمایی در حوزه ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: در این خصوص اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان البرز با محوریت معاون سینمایی در راستای ساخت فیلم شهید غلام رضا کیانپور و شعبان نصیری اقدامات و امور اداری لازم را انجام دهد.

وی افزود: ساخت فیلم سینمایی در خصوص شهدای استان البرز کار ارزشمندی است که نیاز به بودجه و تلاش مضاعف دارد، بنابراین باید اهتمام بیشتری نسبت به این امر داشته باشیم.

استاندار البرز به نحوه هزینه کرد بند «و» تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره و تصریح کرد: در این خصوص تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند یک درصد از بودجه سال جاری خود را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه کنند.

رئیس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز افزود: بنیاد در این راستا برنامه‌های لازم را احصا و سرفصل‌های را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کند، ابداع و نوآور در این زمینه امری مهم است که می‌تواند مؤثر واقع شود.

عبداللهی در ادامه با اشاره به برنامه‌های ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، گفت: در این خصوص صدا و سیما با همکاری حوزه هنری و اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان البرز یک کار و بسته فرهنگی ویژه ارائه کنند.

وی افزود: استانداری و فرمانداری‌ها نیز نسبت به انجام یک کار جمعی و تقدیر از آزادگان شاغل در دستگاه‌ها اقدام کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز نسبت به اجرای طرح سپاس در این روز اهتمام داشته باشند.

کد مطلب 5835612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha