به گزارش خبرگزاری مهر، این مرکز به ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه های مختلف فعالیت ها و خدمات شهرداری پرداخته و شهروندان ساکن جنوب شرق تهران با مراجعه به این مرکز امکان استفاده از خدمات مشاوره ای شهرداری تهران را جهت تسهیل و تسریع در پیگیری امور مربوط به شهرداری خواهند داشت .
در این مراکز اطلاعات مربوط به خدمات همچون شهرسازی ، امورشهری ، درآمد ،پرداخت عوارض ، تخریب و نوسازی و... در این مرکز به شهروندان بدون دریافت هیچگونه وجهی ارائه شده تا میزان سرگردانی و اتلاف وقت شهروندان در شهرداری به حداقل رسد .
شهردار منطقه 15 تهران در سخنانی در این مراسم با اشاره به رویکرد شهروند مداری و فعالیت علمی و جهادی در شهرداری تهران گفت : راه اندازی این مرکز گامی مهم در جهت رویکرد شهرداری تهران است .
محمد پورنبوی افزود : این منطقه نخستین منطقه در شهر تهران است که توانسته با راه اندازی مرکز مشاوره شهروندی ، علاوه بر اجرای سیاست های تکریم ارباب رجوع شهرداری ، در جلوگیری از رانت اطلاعاتی و مسکوت ماندن نیازمندی اطلاعاتی شهروندان در شهرداری گام بردارد .
وی تاکید کرد : در این منطقه تلاش داریم از ظرفیت بالای فرهنگی موجود در منطقه جهت کاهش مشکلات مردم در بهره گیری از خدمات شهرداری استفاده کنیم .
قائم مقام معاونت اداری و مالی شهرداری تهران نیز در سخنانی ، از راه اندازی 22 مرکز مشاوره شهروندی در مناطق 22 گانه شهرداری تهران تا پایان سالجاری خبرداد .
ناصر امانی با بیان اینکه میزان مراجعات مردمی به شهرداری برای دریافت خدمات ، روز به روز در حال افزایش است افزود : به همین منظور تلاش داریم با نرم افزار شدن خدمات و راه اندازی واحدهایی مانند 137 ، 1888 و دفاتر خدمات الکترونیک میزان سرگردانی مردم در شهرداری را کاهش داده و در جهت افزایش رضایتمندی آنها گام برداریم .
به گفته وی ، هم اکنون به طور میانگین هفت هزار تماس با مرکز 137 شهرداری برقرار شده که نشان از حجم بالای درخواست های مردمی از شهرداری تهران دارد.
در پایان این مراسم ، قائم مقام معاونت اداری و مالی شهرداری تهران از بخش های مختلف ارائه خدمات شهرداری منطقه 15 تهران بازدید کرد.


نظر شما