به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام ابوالقاسم مداین ظهر امروز در حاشیه مراسم برپایی نخستین دوره آموزشی ائمه جماعات وزارت تعاون در مشهد افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و مصوبات هیئت وزیران و ریاست جمهور به ترویج و توسعه فرهنگ نماز این دوره آموزشی به مدت سه روز در مشهد برگزار شده است.
مشاور وزیر تعاون در امور ایثارگران گفت: در فرهنگ دینی کشور ما نماز از جایگاه مهمی برخوردار است و برپا داشتن این فریضه مقدس می تواند در پیشبرد و موفقیت امور اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی موثر باشد.
مداین با تاکید بر اهتمام دستگاههای دولتی به فریضه مقدس نماز اظهار داشت: ادارات و دستگاه های دولتی ما باید با استعانت از خداوند و نماز حرکت معنوی جدیدی را برای ارائه خدمات مطلوب به مردم ایجاد نمایند.
دبیر ستاد اقامه نماز وزارت تعاون همچنین در خصوص مصوبات اخیر هیئت دولت به بحث نماز در دستگاه های دولتی افزود: برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل و آموزش 50 درصدی پرسنل ادارات و اختصاص 20 دقیقه زمان برای نماز و یک درصد از ردیف بودجه استانی هر سازمان به امور فرهنگی می تواند به ترویج و گسترش این فریضه در جامعه کمک نماید.
نظر شما