به گزارش خبرنگار مهر، سردار عباس بایرامی بعدازظهر شنبه در بیستمین دوره نشست تخصصی-آموزشی خاطره نگاری دفاع مقدس با موضوع دایرههای مستندسازی در دفاع مقدس (زندگینامه نویسی) با اشاره به اینکه دومین نشست منطقهای تخصصی-آموزشی خاطره نگاری دفاع مقدس را به میزبانی استان مازندران در سال جاری برگزار میکنیم، افزود: این کارگاه به عنوان یکی از بهترینهای کارگاههای تخصصی در کشور جایگاه خودش را پیدا کرد.
وی با بیان اینکه نتیجه این نشستهای تخصصی در قالب کتاب آموزشی و پژوهشی با عنوان «خاطرهگویی در زیست بوم دفاع مقدس» روانه بازار شد، گفت: هرچهقدر در حوزه خاطرهگویی و خاطره نویسی کار کنیم کم است چراکه جامعه رزمندگان بعد از جنگ را از دست میدهیم و نیازمند تربیت نیروهای جوان و نوقلم هستیم تا یک جهاد عظیم برای دریافت مطالب و خاطرات این عزیزان در کشور صورت بگیرد.
این مسئول با بیان اینکه با از دست دادن این عزیزان گنجینهای از اسرار جنگ را از دست میدهیم، تأکید کرد: با برگزاری این کارگاهها شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.
سردار بایرامی از رونمایی کتاب «پای گلدسته کوهستان» در روستای کوهستان خبر داد و افزود: این برنامه با هدف جذب مخاطب مردمی در این روستا برگزار خواهد شد.
آموزش ابزاری برای صیانت از خاطره نگاری دفاع مقدس
محسن شاهرضایی نویسنده و پژوهشگر، آموزش را ابزاری برای صیانت از خاطره نگاری دفاع مقدس دانست و گفت: همین ضرورت باعث شد از حدود ده سال پیش شورای خاطرهنویسی (مستندنگاری) تشکیل شد و آموزشهای سراسری در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری این کارگاه معرفی و شناساندن نویسندگان گمنام حوزه دفاع مقدس و آثارشان در سطح ملی به جوانان و نسل امروز است.
نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه بیستمین دوره کارگاه را به میزبانی استان مازندران برگزار میکنیم، خاطرنشان کرد: این کارگاه با محوریت موضوعات دانشی (سوژه یابی، نثر، لحن و بیان) و مهارتی (چگونگی مصاحبه و تدوین، کد گذاری و…) با حضور نویسندگان برگزار میشود.
شاهرضایی با بیان اینکه به همت سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس مجموعه مباحث دورههای گذشته در «نشریات پلاک هشت» مکتوب شده است، اذعان داشت: این نشریات تحت عنوان کتاب «خاطره نویسی در زیست بوم دفاع مقدس» با موضوع آخرین یافتههای علمی به همت جمعی از نویسندگان تدوین و در اختیار جامعه نویسندگان قرار گرفت.
نظر شما