پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶

مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه:

کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو چالش مهم در تربت حیدریه است

کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو چالش مهم در تربت حیدریه است

تربت حیدریه- مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش تربت حیدریه را کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت صالحی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش، که در محل سالن جلسات این اداره با حضور فرماندار و برخی مسئولین برگزار شد، کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی را دو چالش اساسی و عمده نظام تعلیم و تربیت این خطه عنوان و اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده، البته به ناچار و با دو شیفت کردن مدارس، مشکل فضای آموزشی تقریباً حل شده اما در بحث نیروی انسانی که یک مشکل کشوری و استانی هم هست ما هم نیز مشکل داریم.

مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: در حال حاضر و در مقطع ابتدایی ۱۸۴ نیرو و در مقطع متوسطه با ۶۹ رشته آموزشی حدود ۱۲۰ نیرو کمبود داریم.

وی تاکید کرد: سال تحصیلی جدید در شهرستان تربت حیدریه ۴۸ هزار دانش آموز در ۲۸۵ مدرسه تحصیل می‌کنند.

صالحی اظهار کرد: حمایت از مدارس عادی دولتی مهمترین راهبرد و تکلیف امسال آموزش و پرورش است و رهبری انقلاب هم نیز در دیدار اردیبهشت ماه این مهم را تکلیف کردند که به سمتی حرکت کنیم تا کسی که از نظر امکانات ضعیف‌تر است احساس نکند در نظام تعلیم و تربیت خدمات پایین‌تری دریافت می‌کند.

مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه تاکید کرد: یکی از اهداف مهم این موضوع آن است که مدارس خاص را حذف کنیم و تنها مدرسه‌ای که باید در کنار مدارس دولتی داشته باشیم فقط مدارس تیزهوشان و استعدادهای درخشان است و بقیه مدارس واقعاً توجیهی ندارند مدارسی اعم از نمونه و شاهد و خصوصی باید حذف شود و امیدواریم این مهم تحقق یابد.

وی گفت: در شرایط فعلی دستور کار بر این است تا از مدارس دولتی حمایت شود، لذا سعی کردیم معلمانی که کیفیت، تجربه و توانمندی بیشتری دارند ۱۲ ساعت بیشتر حق تدریس در مدارس خاص را ندارند و ۱۲ ساعت دیگر را باید در مدارس دولتی حتماً تدریس کنند.

صالحی افزود: سرانه‌های اختصاصی به مدارس دولتی و عادی تخصیص داده خواهد شد و در حوزه سخت افزاری و پشتیبانی نیز به همین گونه عمل خواهد شد.

کد خبر 5891285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha