پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ آذر ۱۳۸۶، ۱۱:۳۰

هنگ‌کنگ یک گام به موفقیت در گسترش اقتصاد اسلامی نزدیک شد

هنگ‌کنگ یک گام به موفقیت در گسترش اقتصاد اسلامی نزدیک شد

پس از سرمایه گذاریهای جزئی در اقتصاد اسلامی، هنگ‌کنگ یک گام به استقرار خود به عنوان قطب اقتصاد اسلامی نزدیکتر شد و دومین بانک بزرگ این کشور سرمایه گذاری اسلامی را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسلامی، کمیسیون امنیت و آینده هنگ کنگ این هفته اعلام کرد که این منطقه به منظور رسیدن به سنگاپور و مالزی، رقبای منطقه ای خود در بهره برداری از بازار 700 میلیارد دلاری اقتصاد اسلامی رقابت می کند.

صندوق هنگ کنگ توسط بانک هانگ سنگ واحدی از گروه بانکداری جهانی HSBC کمپانی های چینی و هنگ کنگی که به قوانین اسلامی توجه دارند را تحت پوشش قرار می دهد.

سرمایه گذاریهای اسلامی شامل تجارت الکل، محصولات گوشت خوک، قمار و تفریحات و سرگرمی ها نمی شود و به بهره گرفتن و ربا اعتقادی ندارد.

سخنگوی بانک هانگ سنگ گفت این سرمایه گذاری ها ظرف مدت زمان اندکی آغاز می شود.

دولت هنگ کنگ نیز اعلام کرد که ابزارهای اقتصاد اسلامی برای حفظ جایگاه هنگ کنگ به عنوان یکی از برجسته ترین مراکز اقتصاد ضروری تلقی می شود.

از زمانی که این مستعمره سابق بریتانیا در سال 1997 تحت حاکمیت چین بازگشته این واهمه میان مقامات چینی وجود داشته که هنگ کنگ تحت تأثیر شانگهای یا سنگاپور به عنوان رقیب منطقه ای قرار گیرد.

در مقایسه با رقابت منطقه ای با سنگاپور و مالزی، هنگ کنگ دارای جمعیت کوچکی از مسلمانان است، از این رو کارشناسان آن اظهار داشتند باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد و موفقیت اقتصاد اسلامی در بخش سرمایه گذاری و صنعتی ثابت شود.

در حال حاضر حدود 300 بانک و مؤسسه اقتصاد اسلامی در سراسر جهان وجود دارد که براساس پیش بینی ها دارایی آنها تا سال 2013 به یک تریلیون دلار می رسد.

کد خبر 591663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha