پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۵:۰۱

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خبر داد؛

انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان و بصره

انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان و بصره

آبادان- رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان این دانشگاه و دانشگاه بصره خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی ظهر امروز یکشنبه در حاشیه بازدید هیأت عراقی از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز این سعادت را داشتیم که میزبان «سعد شاهین» رئیس دانشگاه بصره و «مرتضی» رئیس دانشکده پزشکی این استان و همکاران او باشیم.

وی با اشاره به بازدید هیأت عراقی یادشده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، اضافه کرد: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده تا در موضوعات علمی، آموزشی و تبادل استاد و دانشجو همکاری‌هایی با دانشگاه بصره داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: امیدوار هستیم در بحث خدمت به بیماران، تبادل دانشجو و همکاری‌های آموزشی، مفاد تفاهم‌نامه یادشده به فعلیت برسند.

وی با اشاره به این امر مهم که در سال گذشته در بحث گردشگری سلامت حدود یک هزار و ۲۰۰ بیمار عراقی در محدوده فعالیت دانشگاه علوم پزشکی آبادان درمان خود را پیگیری کردند، گفت: این روند ادامه دارد و با همکاری و دید مثبت دانشگاه بصره این ظرفیت را بیشتر و بهتر خواهیم کرد.

کد خبر 5956492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha