۳ دی ۱۴۰۲، ۲۱:۴۱

رییس کل دادگستری هرمزگان:

۱۹ هکتار از اراضی ملی و دولتی در جزیره قشم رفع تصرف شد

۱۹ هکتار از اراضی ملی و دولتی در جزیره قشم رفع تصرف شد

بندرعباس - رییس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف ۱۹ هکتار از اراضی ملی و دولتی در جزیره قشم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با اشاره به تخریب مستحدثات غیرمجاز در این اراضی، تأکید کرد: این ساخت و سازهای غیرقانونی شامل «دیوارچینی، پی سنگی و سد و بند خاکی» بوده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ارزش تقریبی اراضی اعاده شده را ۵۰۳ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این رفع تصرفات پس از سپری شدن مراحل قانونی و انجام استعلامات مورد نیاز از مراجع ذی‌ربط به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم و توسط یگان حفاظت از اراضی ملی و دولتی سازمان منطقه آزاد با همکاری فراجا در یک ماه اخیر به مرحله اجرا درآمده است.

قهرمانی تصریح کرد: پرونده‌های مربوط به تصرفات غیرقانونی اراضی ملی و دولتی مطرح و تشکیل شده در مراجع قضائی استان هرمزگان، با جدیت و سرعت رسیدگی می‌شوند و این موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادگستری استان قرار دارد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین تأکید کرد: مشارکت و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها و اطلاع‌رسانی عمومی امکان برخورد سریع و به موقع با متصرفان غیر قانونی و جلوگیری از تعدی به اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی را فراهم می‌سازد و به همین منظور دستگاه قضائی استان هرمزگان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش‌ها در این خصوص است.

کد مطلب 5975492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha