پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۵۳

شیراز میزبان همایش بین‌المللی قلب و عروق خاورمیانه است

شیراز میزبان همایش بین‌المللی قلب و عروق خاورمیانه است

شیراز-پانزدهمین همایش بین المللی قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی، از فردا در شیراز آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس همایش بین المللی قلب و عروق خاورمیانه گفت: پانزدهمین همایش بین المللی قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی، از فردا در شیراز آغاز می‌شود.

زیبایی نژاد افزود: در این همایش که به مدت سه روز در شیراز برگزار می‌شود، ۱۴۰ سخنران، جدیدترین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود را در زمینه راه‌های پیشگیری و کنترل بیماری هی قلبی و عرقی و جدیدترین شیوه‌های مداخله‌ای این دسته از بیماران به بحث و تبادل نظر می‌گذارند.

وی افزود: امسال برای نخستین بار تمرکز این همایش بر پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی است.

رئیس همایش بین المللی قلب و عروق خاورمیانه بیان کرد: جدیدترین تحقیق علمی بر روی جمعیت ۴۰ تا ۷۰ سال در شیراز نشان داده که میزان سکته‌های قلبی افزایش یافته و به ۲۰ درصد می‌رسد که رقم بالایی است، اما با آموزش و آگاهی بخشی به مردم، این بیماری قابل کنترل است.

کد خبر 6002736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha