۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۲۳

علیرضا افشار در گفتگو با مهر :

سینما نتوانسته تصویر روشنی از زن مسلمان ایرانی ارائه دهد

سینما نتوانسته تصویر روشنی از زن مسلمان ایرانی ارائه دهد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد آیه های ایثار و تلاش معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سینما و حتی صدا و سیمای کشورمان نتوانسته اند تصویر روشنی از زن مسلمان ایرانی ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علیرضا افشار در حاشیه مراسم اختتامیه سومین جشنواره فیلم کوثر در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: امروز شما در جامعه نقش علمی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی زنان را می بینند اما در سینمای ما از آن خبری نیست و این خلایی است که باید برای پرکردن آن تلاش کرد.

وی تداوم جشنواره کوثر را تاثیر گذار دانست و اظهار داشت: جای خالی چنین جشنواره ای در جشنواره های سینمایی کشور می بینیم و وزارت ارشاد نیز برای پر کردن این فضا باید اقدام کند.

افشار عنوان کرد: تاکنون به جز این جشنواره، نگاه عملی و موثری به چالش صنف ها و اشکالات نگاهی که سینما به زن دارد نداشته ایم و ممکن است در نقد فیلمها، مجالس متعدد نقد و بررسی برگزار شده باشد اما کاری با این وسعت و یک همکاری فعال همه جانبه دست اندرکاران عرصه های فرهنگی و سینمایی نداشته ایم و تداوم این کار می تواند تاثیرگذار باشد.

معاون سیاسی وزیر کشور استفاده از ابزار سینما در مسیر تبیین الگوی بزرگی مانند حضرت فاطمه (س) برای زنان جامعه را بسیار مهم دانست و برگزاری جشنواره فیلم کوثر را در این راستا عنوان کرد.

وی در خصوص برنامه های آتی این ستاد گفت: جشنواره فیلم کوثر دو سالانه است و علاوه بر این جشنواره، جشنواره فیلم نامه نویسی یاس زرین را نیز خواهیم داشت.
 

کد مطلب 604611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha