پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵

در موج اول سفرهای نوروزی؛

بیش از ۲ میلیون گردشگر به استان اصفهان سفر کردند

بیش از ۲ میلیون گردشگر به استان اصفهان سفر کردند

اصفهان- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از ورود بیش از ۲ میلیون نفر گردشگر به استان در موج اول سفرهای نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رضا محققیان امروز دوم فروردین ماه اظهار داشت: کمیته آمار دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان از روز ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به پیش بینی چندین موج سفر در استان، بررسی آمارها حاکی است از بیست و چهارم تا پایان روز بیست و نهم اسفند ماه ۱۴۰۲ و با پایان موج اول سفرهای نوروزی، تعداد ۲ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۴۰۸ نفر گردشگر از دروازه‌های استان وارد پهنه فرهنگی استان اصفهان شده اند.

وی افزود: طی این ایام آمارها حاکی است که بیش از ۲۰۰ هزار نفر حداقل به مدت ۲۴ ساعت میهمان مردم استان اصفهان بودند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان خاطر نشان کرد: بررسی‌های گزارشات کمیته آمار ستاد هماهنگی خدمات سفر استان اصفهان همچنین حاکی است که طی موج اول سفر بیش از ۵۰ هزار نفر گردشگر نوروزی حداقل به مدت یک شب در شهر تاریخی اصفهان اقامت کردند.

کد خبر 6059896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha