به گزارش خبرنگارمهر، رقابتهای جام حذفی باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری دو دیدار از مراحل یک هشتم و یک شانزدهم نهایی در تهران و اهواز در حال پیگیری است که در پایان نیمه اول این مسابقات تیم های پرسپولیس و فولادخوزستان از میهمانان خود پیش افتاده اند.
برپایه این گزارش، در ورزشگاه آزادی تهران و در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با نتیجه 2 بر یک از سد میزبان خود پتروشیمی تبریز بگذرد.
در این دیدار که قضاوت آن برعهده تورج حق وردی است، حسین بادامکی در دقیقه 29 و علیرضا نیکبخت واحدی در دقیقه 40 برای پرسپولیس گلزنی کردند و احمد تقی پور در دقیقه 42 تک گل پتروشیمی را به ثمر رساند.
در ورزشگاه تختی تبریز و از مرحله یک هشتم نهایی این مسابقات، تیم فوتبال فولاد خوزستان موفق شد در پایان نیمه نخست دربی اهواز با نتیجه جالب توجه 3 بر یک استقلال اهواز را شکست دهد.
در این دیدار که قضاوت آن برعهده مسعود مرادی است، ابتدا استقلال اهواز در دقیقه 9 و توسط میلاد میداوودی به گل برتری دست یافت اما نادر احمدی در دقیقه 21، اسماعیل شریفات در دقیقه 30 و علی بداوی در دقیقه 39 گل های برتری فولاد را به ثمر رساندند.


نظر شما