پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷

استاندار همدان تأکید کرد؛

ضرورت هم‌افزایی منتخبین مجلس برای رفع مسائل استان همدان

ضرورت هم‌افزایی منتخبین مجلس برای رفع مسائل استان همدان

همدان-استاندار همدان بر هم‌افزایی، همکاری، هماهنگی و تلاش برای تحقق اهداف و رفع مسائل استان درقالب برنامه‌های ملی و استانی تأکید کرد. 

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نشستی صمیمی میزبان تمامی منتخبین مردم استان در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود که حاضرین ضمن تبادل نظر، بر هم‌افزایی، همکاری، هماهنگی و تلاش برای تحقق اهداف و رفع مسائل استان درقالب برنامه‌های ملی و استانی تأکید کرد.

در این نشست صمیمی ابتدا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان ضمن عرض تسلیت ایام شهادت مولی‌الموحدین امیرالمومنین حضرت امام علی (علیه‌االسلام) و خیر مقدم با تبریک سال نو و انتخاب برگزیدگان مردم شریف استان در مجلس دوازدهم، به بیان کلیاتی از وضعیت استان و لزوم تعامل مجمع نمایندگان استان با دولت مردمی و مدیریت ارشد استان در راستای اعتلای نام و جایگاه ایران اسلامی در سطح بین‌المللی و دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان در سطح کشور و حفظ حقوق مردم پرداخت.

در ادامه معاونین استاندار به تشریح اهم اقدامات دولت در استان پرداختند.

سپس هر یک از منتخبین مردم شریف استان ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه مدیریت استان و قدردانی از توجه ویژه‌ی متولیان برگزاری انتخابات به چهار راهبرد اعلامی از سوی مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و همچنین برگزاری انتخاباتی سالم و امن در استان، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات و همچنین موضوعات کلی حوزه‌ی انتخابیه خود را مطرح کردند.

گفتنی است در این نشست که با تدبیر استاندار همدان و به دعوت ایشان برگزار شد، مقرر گردید جلسات مشترک با هدف ارتقا شاخص‌های توسعه و پیشرفت استان و تعامل و همکاری همه جانبه بیش از پیش در دستورکار تمامی حاضرین قرار گیرد.

کد خبر 6067385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
      1 0
      چه شود
    • مهدی IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
      0 0
      تورا خدا شما جیب مارا نزنید هم افزای پیشکش