۱۰ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۰۰

صداگذاری "صد سال به این سال‌ها" ادامه دارد

صداگذاری "صد سال به این سال‌ها" ادامه دارد

صداگذاری فیلم سینمایی "صد سال به این سال‌ها" به کارگردانی سامان مقدم از نیمه گذشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا موئینی مدتی پیش تدوین "صد سال به این سال‌ها" را به پایان رساند و هم اکنون ایرج شهرزادی و علیرضا علویان کار صداگذاری آن را برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال انجام می‌دهند. آهنگساز فیلم نیز تا آخر هفته مشخص می‌شود.

پرستویی و معتمدآریا در "صد سال به این سال‌ها"

"صد سال به این سال‌ها" روایت زندگی زنی به نام ایران در سه دهه پرحادثه است. فاطمه معتمدآریا، پرویز پرستویی، رضا کیانیان، هانیه توسلی، علی قربانزاده و علی شادمان بازیگران، محمود کلاری مدیر فیملبرداری، اسحاق خانزادی صدابردار، مهین نویدی چهره‌پرداز، محمد شایسته مدیر تولید و مرتضی شایسته تهیه‌کننده فیلم در موسسه هدایت فیلم هستند.

مقدم هم اکنون مجموعه تلویزیونی "پریدخت" را برای شبکه دوم سیما در دست ساخت دارد. این مجموعه داستان دختری به همین نام را در سه مقطع تاریخی سال‌های ۱۳۱۴، ۱۳۲۰ و ۱۳۳۴ به تصویر می‌کشد. لیلا حاتمی، علی مصفا، کامبیز دیرباز، سیدمهرداد ضیایی، عباس امیری و ... بازیگران "پریدخت" هستند که در ایام محرم به نمایش درمی‌آید.

کد خبر 613054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha