پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۱۵

معاون اداره کل دامپزشکی استان سمنان:

۱۶۳ کیلوگرم لاشه دام غیر قابل مصرف در استان سمنان ضبط شد

۱۶۳ کیلوگرم لاشه دام غیر قابل مصرف در استان سمنان ضبط شد

سمنان- معاون اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه ۴۳ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی روز عید قربان نظارت و بازرسی داشتند، گفت: ۱۶۳کیلوگرم لاشه دام غیر قابل مصرف در استان ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید قدس ظهر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان بابیان اینکه طی روز عید قربان ۴۳ اکیپ ثابت و سیار بر کشتار دام قربانی نظارت و بازرسی کردند، ابراز داشت: ماحصل این بازرسی‌ها کشف ۱۶۳ کیلوگرم لاشه دام غیر قابل مصرف در استان سمنان بوده است.

وی بابیان اینکه بر روی سه هزار و ۱۸۱ لاشه استحصالی دام نظارت و بازرسی شده است، افزود: لاشه‌های غیر قابل مصرف شناسایی و معدوم شدند.

معاون اداره کل دامپزشکی استان سمنان بابیان اینکه بالغ بر چهار هزار و ۲۱ رأس دام زنده در استان ذبح شد، ابراز داشت: اکیپ‌های دامپزشکی بر تمامی این دام‌ها برای حفظ سلامت عموم مردم نظارت کردند.

قدس در ادامه تصریح کرد: به درخواست‌های مردم در خارج از کشتارگاه‌ها نیز رسیدگی و سلامت دام زنده و لاشه استحصالی دام قربانی مورد بازدید قرار گرفتند.

وی افزود: این اقدامات همه ساله به منظور پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و ارتقا سلامت جامعه در استان سمنان انجام می‌شود.

کد خبر 6140779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha