به گزارش خبرگزاری مهر، ستاره شناسان دانشگاه "وندربیلت" در تنسی آمریکا برپایه یک شبیه سازی رایانه ای با یک ابر رایانه نشان دادند که صدها سیاه چاله در کهکشان راه شیری سرگردان هستند که جرم هریک از آنها چندین برابر جرم ستاره خورشید است.
در این تحقیق دانشمندان با مدل سازی رایانه ای سیاه چاله های با جرم متوسط کشف کردند که سیاه چاله های کوچکتر که کمترین جرم آنها 100 برابر جرم خورشید است زمانی تولید شده اند که ستاره های سرخ غول پیکر منفجر شده اند.
براساس گزارش National Geographic، همچنین در این مدل سازی مشخص شد که سیاه چاله های بسیار بزرگی که جرم آنها میلیونها و یا میلیاردها برابر جرم خورشید است در مرکز بسیاری از کهکشانها از جمله کهکشان راه شیری واقع شده اند.
بنابراین گزارش در دو سال گذشته دانشمندان به منظور اثبات وجود قوانین نسبیت در این اجرام آسمانی موفق به شبیه سازی تعداد زیادی از گداختگیهای سیاه چاله ها شدند.
یکی از بزرگترین پیش بینیهایی که در این شبیه سازیها به دست آمد نشان می دهد وقتی دو سیاه چاله با هم ترکیب می شوند که با سرعتهای مختلفی بچرخند و یا ابعاد مختلفی داشته باشند. سرعت چرخش این سیاه چاله ها حتی می تواند به 4 هزار کیلومتر بر ثانیه هم برسد.
نظر شما