به نبه گزارش خبرگزاری مهر،"باسم یوسف" در گفتگو با روزنامه واشنگتن پست خاطر نشان کرد: ماموران اف. بی. آی و مدیران آنها هنوز فاقد دانش اصولی درباره فرهنگ خاورمیانه، زبان عربی و طرز تفکر تروریستها هستند.
وی تصریح کرد: در برخی موارد، نبود دانش سبب شده تا ماموران اف. بی.آی با ادعای شرایط خاص درباره افرادی تحقیق کنند که نباید این چنین کنند؛ در نتیجه افرادی را که باید تحت بازجویی آنها قرار گیرند، گم می کنند.
یوسف می گوید که وی در برنامه های پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر، نادیده گرفته شده است. وی هم اکنون یک دفتر مرکزی را در جمع آوری شماره تلفنها در موارد مقابله با تروریسم نظارت می کند.
این در حالی است که "جان میلر" یکی از مقامهای اف. بی. آی گفت :"هزاران تحقیق انجام شده، اطلاعات جمع آوری و تجزیه و تحلیل شده و به شکل قابل پیگرد درآمده، و دهها توطئه برای هدف قرار دادن خاک آمریکا یا از طریق دستگیریها و یا توقف آنها از طریق اطلاعات آمریکا و شرکای بین المللی ما خنثی شده است."
از سوی دیگر، تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا نشان داد که اف.بی.آی علاوه بر کارشکنی در پرداخت صورت حساب شرکتهای مخابراتی که اجازه شنود مکالمه مشترکان خود را به نهادهای امنیتی آمریکا داده اند، یک سیستم پرداخت سنتی پنهانی نیز داشته که مخصوص عملیاتهای مخفیانه بوده است.
نظر شما