پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۲۶

در ۶ ماه نخست سال جاری؛

بیش از۲۵۹ کیلومتر لوله‌گذاری آب و فاضلاب در استان اصفهان انجام شد

بیش از۲۵۹ کیلومتر لوله‌گذاری آب و فاضلاب در استان اصفهان انجام شد

اصفهان- مدیر عامل آبفای استان اصفهان گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۲۵۹ کیلومتر لوله گذاری آب و فاضلاب در سطح استان انجام شد.

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۲۵۹ کیلومتر لوله گذاری آب و فاضلاب در سطح استان اجرا شد، اظهار داشت: از این میزان، ۲۰۲ کیلومتر مربوط به توسعه، اصلاح و اجرای خطوط انتقال آب و ۵۷ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب است.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات پایدار به مردم استان اصفهان از نخستین و مهم‌ترین وظیفه‌های شرکت آبفا است، گفت: حدود ۲۵ کیلومتر از اصلاح و توسعه بخش آب در شهر اصفهان انجام شده و در مجموع لوله گذاری بخش آب در استان، ۳۳ درصد بیش از مقدار پیش بینی شده، اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان طول شبکه جمع آوری فاضلاب در استان را هشت هزار و ۶۳۹ کیلومتر و طول خطوط انتقال فاضلاب را ۵۳۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۳۲ تصفیه خانه فاضلاب در استان در مدار بهره برداری قرار دارد.

کد خبر 6250653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha