پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی فارس:

تاثیرگذاری شگرف حافظ در زمانه ما از ساحت با برکت قرآن است

تاثیرگذاری شگرف حافظ در زمانه ما از ساحت با برکت قرآن است

شیراز- مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی فارس گفت: تاثیرگذاری شگرف حافظ در زمانه ما و در تاریخ شعر و ادب ما به اذعان خود حافظ به واسطه انس او از ساحت با برکت قرآن بوده است.

حجت‌الاسلام حسن قانع در حاشیه برگزاری برنامه قرآنی محفل در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: امروز ۲۰ مهرماه روز گرامیداشت شاعر و عارف بزرگ جهان اسلام حافظ شیرازی است.

وی با گرامیداشت این روز ادامه داد: روز بزرگداشت حافظ روز شعر و ادب و عرفان اصیل ایرانی و شیرازی و اسلامی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس تاکید کرد: اولین چیزی که با بردن نام حافظ به ذهن تداعی می‌شود قرآن است چراکه حافظ حافظ قران بود و چنانچه خود می‌گوید «صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ / هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم»

حجت الاسلام قانع در ادامه تأثیرگذاری شگرفی که حافظ در زمانه ما و در تاریخ شعر و ادب ما و در اذهان و افکار جهانیان گذاشته همه به اذعان خودش از ساحت بابرکت قرآن بوده است، تصریح کرد: امروز به همین مناسبت میزبان برنامه محفل قران با حضور کارشناسان و داوران بزرگ بودیم که امیدواریم این سفره با برکت روز به روز گسترده‌تر شود و بتوانیم بهره بیشتری از این سفره با برکت ببریم.

کد خبر 6253721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha