پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵

عضو کمیسیون عمران مجلس:

دهک‌های پایین با مشکلات عدیده‌ای در حوزه مسکن مواجه هستند

دهک‌های پایین با مشکلات عدیده‌ای در حوزه مسکن مواجه هستند

تبریز-عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: اقشار دهک‌های پایین با مشکلات عدیده‌ای در حوزه مسکن مواجه هستند و باید برای تامین سرپناه آنها فکر اساسی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نوین، با اشاره به ضرورت حمایت از ایده‌های جدید برای افزایش سرعت ساخت مسکن اظهار داشت: اقشار دهک‌های پایین با مشکلات عدیده‌ای در حوزه مسکن مواجه هستند و باید برای تأمین سرپناه آنها فکر اساسی کنیم.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: ما باید از همه طرح‌های نوین در حوزه مسکن با هدف رونق ساخت و ساز استقبال کنیم اخیراً هم موضوع استارتاپ‌ها فروش متری خانه مطرح شده است که نباید به آنها بی‌تفاوت باشیم و از هم اکنون برای چگونگی اجرا و شیوه‌های آن قانون و مقررات تهیه کنیم تا در سال‌های آینده با انبوه پرونده‌ها و شکایت‌ها مواجه نشویم، بنابراین ما در مجلس استقبال می‌کنیم، اگر طرحی و برنامه کارشناسی هست ارائه شود تا کار کارشناسی روی آنها انجام شود.

وی افزود: هم اکنون با کمبود بیش از ۵ میلیون واحد مسکونی مواجه هستیم و باید برای افزایش سرعت و ساخت‌وساز و جبران کمبودها اقدام کنیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت صنعتی سازی ساختمان برای افزایش سرعت و کیفیت ساختمان‌ها عنوان کرد: برای این امر باید از تکنولوژی‌ها جدید جهانی استفاده کنیم، با شیوه‌های سنتی ساخت مسکن کاری پیش نخواهیم بود و حتماً باید به سمت صنعتی‌سازی حرکت کنیم.

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: فعالیت استارتاپ‌های فروش متری خانه باید قانونمند باشد تا در آینده برای مردم مشکلی ایجاد نشود.

کد خبر 6262715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۱
      0 0
      مسکن رزمندگان بسیجی معسربنیادتعاون بسیج وسپاه حمایت کردندمسکن رزمندگان معسرساخته شودتشکررزمندگان معسرخانه دارشوندمحرومین ایثارگر