به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین سالار آملی دبیر بیست و یکمین جشنواره خوارزمی در جمع خبرنگاران در این باره گفت: در این جشنواره 968 طرح ارسال شد که از این تعداد 757 طرح در بخش داخلی و 192 طرح از 52 کشور جهان و 19 طرح از ایرانیان مقیم خارج بوده است.
سالار آملی افزود: طرحهای ارسالی در 49 کمیته علمی مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت 25 طرح از بخش داخلی و 11 طرح از کشورهای بلژیک، سوئیس، ایتالیا، هند، مصر، کره جنوبی، فرانسه، کانادا و چین و تایوان به عنوان برگزیدگان این دوره از جشنواره انتخاب شدند.
وی بیشترین طرحهای ارسالی را در رشته های صنایع شیمیایی، کامپیوتر، مکانیک و کشاورزی ذکر کرد و ادامه داد: طرحهای ارسال شده در رشته های صنایع شیمیایی، مکانیک، برق و کامپیوتر، هنر و معماری، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، علوم انسانی، عمران، صنایع، مواد و متالورژی، بیوتکنولوژی و علوم پایه پزشکی طرحهای ویژه بوده اند.
سالار آملی در خصوص طرحهای ویژه توضیح داد: در سال جاری 25 طرح داخلی در رشته های شیمی، مکانیک، برق و کامپیوتر، کشاورزی، مواد و متالورژی و صنایع به عنوان طرحهای ویژه برگزیده شدند.
دبیر بیست و یکمین جشنواره خوارزمی به حمایت نهادهای علم و فناوری دنیا از این جشنواره اشاره و خاطرنشان کرد: اهدای مدال انیشتین، اهدای دو جایزه از سوی TWAS در رشته های بیولوژی، فیزیک، ریاضی و شیمی، اهدای 3 جایزه از سوی COMSETCH، اهدای 2 جایزه از سوی COMSATS به نوآوریهای شاخص، اهدای مدال طلا به برجسته ترین مخترع و مدال طلایی به بهترین مخترع از سوی WIPO، اهدای 3 جایزه از سوی ECO ، اهدای 3 جایزه از سوی ISESCO و اهدای 2 جایزه یک مرد و زن مخترع از سوی IFIA از جمله حمایتهای نهادهای بین المللی از بیست و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی است.
سالار آملی از برگزاری جشنواره های تخصصی خبر داد و اضافه کرد: با توجه به پیشرفتهایی که در زمینه روبوکاپ داشته ایم برگزاری جشنواره روبوکاپ را نیز در دستور کار داریم.
نظر شما