پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۲۷

مرحله دوم ساماندهی محور تاریخی خیابان بیهقی سبزوار انجام شد

مشهد - خبرگزاری مهر: قائم مقام اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سبزوار گفت: مرحله دوم ساماندهی محور تاریخی خیابان بیهقی شهرستان سبزوار به پایان رسید.

محسن برآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: در راستای ساماندهی محور تاریخی خیابان بیهقی و پاکسازی بدنه از عناصر ناموزون، ناهماهنگ و زائد مانند سایه بان های گوناگون، تابلوهای مختلف، عناصر تبلیغاتی و ... بعد از پاکسازی بدنه بنای تاریخی امامزاده یحیی (ع) مرحله دوم این پروژه روی بدنه کاروانسرای فرامرزخان صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: این طرح با مساعدت و همت معاونت استاندار، فرماندار و نیز شهردار سبزوار با هدف حذف الحاقات و عناصر زائد بدنه بافت تاریخی و نمایاندن چهره زیبا و واقعی معماری و هنر ابنیه با ارزش درون بافت مانند امامزاده یحیی (ع)، مسجد جامع، مسجد پامنار، کاروانسرای فرامرزخان و ... صورت گرفت که با ادامه این عمل و تیپ سازی، مرمت و همگون سازی نماها چهره واقعی بافت تاریخی شهر سبزوار و ابنیه تاریخی ارزشمند آن برای گردشگران این خطه آشکار خواهد شد.

برآبادی در پایان ضمن اظهار امیدواری جهت اجرای کامل این پروژه و در نهایت نماسازی بدنه این محور تاریخی در آینده ای نزدیک خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم در آینده ای نزدیک بتوانیم یک محور تاریخی زیبا، حائز اهمیت و دیدنی برای گردشگران و علاقه مندان به هنر معماری و تارخ این مرز و بوم و این بخش از خراسان بزرگ ایجاد نماییم.
 

کد خبر 630772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha