۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۴۱

یک کشته و ۳ مصدوم بر اثر تصادف در محور شیراز- سروستان

یک کشته و ۳ مصدوم بر اثر تصادف در محور شیراز- سروستان

شیراز- رئیس سازمان آتش نشانی شیراز گفت: بر اثر تصادف پژو پارس و ۴۰۵ در محور شیراز - سروستان یک نفر کشته و ۳ نفر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی عیدی پور گفت: در صبح سه شنبه ۲ بهمن طی تماس با سامانه ۱۲۵، ستاد فرماندهی آتش نشانی شیراز در جریان حادثه‌ای در محور شیراز - سروستان قرار گرفت و بلافاصله آتش نشانان ایستگاه‌های ۱۳ را به همراه ۲ دستگاه خودرو امدادی و اطفای حریق به محل حادثه اعزام کرد.

وی ادامه داد: برخورد شدید یک دستگاه پژو پارس با خودروی ۴۰۵ منجر به فوت یکی از سرنشینان پژو پارس و مصدومیت سه نفر دیگر شد.

عیدی پور افزود: متأسفانه راننده پژو پارس در داخل خودرو محبوس شده بود که با تلاش آتش‌نشانان از خودرو خارج شد. مصدومان حادثه نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان آتش نشانی شیراز تصریح کرد: آتش نشانان بی درنگ پس از استقرار صحیح خودرویی و ایمن سازی کامل محل حادثه، قطع سیستم برق خودرو و پاکسازی محل از حریق احتمالی با توجه به نشت بنزین و روغن، اقدام به ایمن سازی محل حادثه کردند.

کد خبر 6354023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • GB ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
      0 0
      بعضی قسمت‌های جاده خیلی خطرناکه ،خطوط و تابلوهای ناقص و کمبود آنها قشنگ احساس میشه و افرادی که هیچ چیز از رانندگی درست و علایم نمی‌دانند ،