۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۴۳

مذاکره ظریف با آمریکایی ها در داووس شایعه است

مذاکره ظریف با آمریکایی ها در داووس شایعه است

مدیرکل رسانه معاون راهبردی رئیس جمهور اعلام کرد: هیچ‌گونه مذاکره‌ای در داووس با آمریکا و یا هیچ کشور ثالث دیگری در این خصوص صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل رسانه معاونت راهبردی رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص سفر و برنامه‌های محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور، در داووس اظهار داشت: همانطور که قبلاً نیز به اطلاع رسانده شده بود، معاون راهبردی رئیس جمهور بنا بر دعوت مجمع جهانی اقتصاد به داووس سفر کرده و تاکنون علاوه بر ملاقات با رئیس مجمع جهانی اقتصاد و مقامات ارشد کشورها شامل رؤسای جمهور، نخست وزیران، وزرای خارجه و شخصیت‌های بین‌المللی و همچنین دیدار و گفتگو با رؤسا و نمایندگانی از اندیشکده‌های مختلف منطقه و بین‌المللی، با حضور در منتخبی از مهمترین جلسات مجمع جهانی اقتصاد، سخنانی را از جمله در نشست غیررسمی رهبران اقتصادی جهان پیرامون آینده خاورمیانه و نیز جلسه مجمع پیرامون «خاورمیانه بعد از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا» در راستای تبیین مواضع و سیاست‌های اصولی کشور بیان کرده‌اند. ایشان امروز هم در یکی از جلسات اصلی مجمع جهانی اقتصاد با عنوان «گفتگوی ویژه درباره ایران» با فرید زکریا مجری معروف سی ان ان گفتگو خواهد کرد و در نشست غیررسمی رهبران اقتصادی جهان پیرامون «بازگشت ژئوپولیتیک قدرت سخت» به اظهارنظر خواهد پرداخت.

مدیرکل رسانه معاون راهبردی رئیس جمهور در خصوص گمانه‌زنی‌های انجام شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر انجام مذاکرات با آمریکا در داووس، ضمن دعوت مجدد از اشخاص و رسانه‌ها برای خودداری از دامن‌زدن به شایعات بی‌اساس تصریح کرد: هیچ‌گونه مذاکره‌ای در داووس با آمریکا و یا هیچ کشور ثالث دیگری در این خصوص صورت نگرفته و بدیهی است هرگونه مذاکره‌ای، بر اساس تصمیم مقامات عالی نظام و در چارچوب‌های معمول دیپلماتیک با محوریت وزارت امور خارجه انجام می‌شود.

کد خبر 6354892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha