۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰

درگیری در اسطبلی در خمینی شهر منجر به قتل شد

درگیری در اسطبلی در خمینی شهر منجر به قتل شد

اصفهان _ فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر گفت: فردی که طی یک نزاع مرتکب قتل شده بود کمتر از ۲ ساعت توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی دستگیر شد.

سرهنگ غلامرضا براتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی مراجعه ۴ فرد مجروح به بیمارستانی در شهرستان خمینی شهر و فوت یکی از آنان براثر شدت جراحات وارده، کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی این شهرستان بلافاصله در محل حضور یافته و تحقیقات تخصصی خود را در این خصوص آغاز کردند.

وی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد یکی از مجروحان حادثه به اتفاق ۳ نفر از دوستان خود به یک اسطبل اسب رفته و با فردی که از قبل با او خصومت شخصی داشته درگیر می‌شود که در این درگیری فرد مذکور با چاقو آنها را مجروح می‌کند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر اظهار داشت: با تکمیل شدن تحقیقات، کارآگاهان در یک عملیات ضربتی به محل درگیری رفته و کمتر از ۲ ساعت پس از وقوع قتل، فردی که مرتکب این جنایت شده بود را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اعتراف متهم به بزه ارتکابی گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهم برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

کد خبر 6356232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
      0 0
      این قتل در شهر گلدشت از توابع شهرستان نجف آباد اتفاق افتاده. لطفا خبرتون را اصلاح کنید.