۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۱۳

دانشگاه رازی به یک نهاد ملی تبدیل شده است

دانشگاه رازی به یک نهاد ملی تبدیل شده است

کرمانشاه- مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیر کل حوزه وزارتی با اشاره به نقش دانشگاه رازی در عرصه علمی کشور گفت: این دانشگاه به یک نهاد ملی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمدرضا خضری بعد از ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: کرمانشاه گنجینه‌ای عظیم از مفاخر علمی و عملی در منطقه غرب بوده و میراث دار فرهنگ و تمدنی ویژه بوده است.

وی با اشاره به تاریخچه پرسابقه دانشگاه رازی کرمانشاه، افزود: این دانشگاه قدیمی ترین دانشگاه غرب کشور است و نقش کلیدی در کرمانشاه، منطقه غرب و بلکه در عرصه علمی کشور داشته است.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیر کل حوزه وزارتی تصریح کرد: ۵۰۰ عضو هیأت علمی در دانشگاه رازی کرمانشاه گواهی بر نقش ویژه و اثرگذار این دانشگاه است که می‌توان به حضور بیش از ۱۲ هزار دانشجو در این دانشگاه به عنوان یک ظرفیت دیگر اشاره کرد.

وی ادامه داد: حضور دانشجویان از سایر مناطق و استان‌های کشور در این دانشگاه و نقش این دانشگاه در عرصه‌های علمی، دانشگاه رازی را از یک دانشگاه معمولی به یک دانشگاه کلان و یک نهاد ملی تبدیل کند.

کد خبر 6360512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha