حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مبنا و حرکت انقلاب اسلامی و حرکت مردم حول انقلاب مسئله دین و دینداری بود، اظهار داشت: آگاهی بخشی مردم نسبت به حقوق دینی و حقوق اجتماعی خود از منظر دین و دینداری و تکلیف آنها در قبال این مسئله بسیار اهمیت بود.
وی با اشاره به اینکه احیای این مطلب و بعد اجتماعی دین منجر شد نگاه به دین و دینداری توسعه یابد و به بیانی دیگر دقیق شود، تصریح کرد: نظام اسلامی نیز بعد از انقلاب اسلامی به آموزشهای دینی در راستای ارتقاء معرفت دینی در نسلهای مختلف پرداخته است که در این رابطه با موفقیتها و ناکامیهایی همراه بوده است.
حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی با تأکید بر اینکه پس از انقلاب اسلامی از لحاظ فهم دین و فهماندن پیام دینی بر اساس گزارشها و آمارهای رسیده موفق بوده ایم اما در عمل کردن به اعتقادات نقایصی داریم که علل مختلفی دارد، یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران نقش تام و کاملی جهت احیای فرهنگ دینی در جامعه داشته و ابزارهایی در اختیار دین و دینداران قرار داد که هیچگاه در اختیار دینداران نبود.
وی در ادامه به حدیثی از امام صادق (ع) اشاره کرد: "زمانی می رسد که دین از کوفه و نجف می رود و از شهری به نام قم سر بر می آورد که از آنجا هم به نقاط دیگر جهان گسترش پیدا می کند" ، اینکه چه زمینه و چه بستری می تواند قم و اهل قم و اهل معرفت دینی را ارتقاء دهد، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران است و جز این نمی تواند خدمت دینی خود را انجام دهد.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب را احیاگر دین، گسترش دهنده قلمرو دین و بستر ساز قلمرو آن در زمینه های مختلف حیات بشر خواند و افزود: همه پیشرفتهای ما به این علت است که دین نقش حاکمیت در جامعه داشته است . احکام دین، آرمانها و ارزشهای دین ارائه شدند تا به جامعه خدمت رسانی شود.
وی در ادامه تصریح کرد: انقلاب اسلامی خود بستر ساز جمهوری اسلامی ایران شد که حاکمیت آن بزرگترین خدمت به دین محسوب می شود. بروز و ظهور دین و زدودن شائبه ها در ایران و دیگر کشورها نشان می دهد دیندار واقعی و شیعه واقعی می تواند به بهترین شکل روش زندگی را به کل عالم معرفی کند.
نظر شما