پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۰:۰۰

حامی یابی طرح اکرام همزمان با ماه شعبان در خراسان‌جنوبی

حامی یابی طرح اکرام همزمان با ماه شعبان در خراسان‌جنوبی

بیرجند- مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی از اجرای طرح اکرام و حامی یابی برای فرزندان ایتام و محسنین به مناسبت اعیاد شعبانیه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد عرب با اشاره به اجرای طرح اکرام به مناسبت اعیاد شعبانیه در استان گفت: اکرام ایتام در ماه شعبان، تجلی مهر و رحمت الهی است و با همدلی و محبت به یتیمان، می‌توانیم دنیایی پر از امید و آرامش برای آنان بسازیم.

وی با اشاره به وجود ۹ هزار و ۳۲۱ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت این نهاد افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۳۶۰ فرزند یتیم و ۶ هزار و ۹۶۱ فرزند محسنین هستند.

عرب با قدردانی از حمایت همیشگی حامیان و خیرین ادامه داد: نیکوکاران ارجمند می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های کمیته امداد در این طرح شرکت کنند. وی به روش‌های الکترونیکی برای شرکت در طرح اکرام اشاره کرد و افزود: ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳، ثبت نام از طریق درگاه‌های سایت اکرام(Ekram.emdad.ir)، بازوی حامی باش در اپلیکیشن بله، از طریق نصب سامانه نیکوکاری خراسان جنوبی (دانلودکافه بازار) و شماره تماس ۰۹۱۵۹۶۲۷۱۳۵ از دیگر روش‌ها برای شرکت در این طرح ملی و خداپسندانه است.

کد خبر 6377814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha