پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۳۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶

رضا شجیع: جایگاه ورزش بانوان در کشور نیازمند بازاندیشی است

رضا شجیع: جایگاه ورزش بانوان در کشور نیازمند بازاندیشی است

کارشناس ورزش و استاد دانشگاه گفت: جایگاه ورزش بانوان در کشور نیازمند بازاندیشی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا شجیع در نشست «ورزش و رسانه» همایش علمی پژوهشی‌ ورزش زنان با اشاره به آسیب های حکمرانی ورزش بانوان گفت: اولین چالش اساسی در ورزش بانوان مبهم بودن فلسفه این ورزش در کشور است، به نحوی که ارزش های آن‌ نیز به درستی تبیین نشده و در نتیجه با تغییر مدیریت ها و دولت ها، سلایق مختلف بر روند توسعه آن حاکم شده و در نتیجه شاهد نوعی از هم گسیختگی مفهومی در مواجهه با ورزش بانوان هستیم. اتفاقا همین وضعیت مبهم در ساختار و تشکیلات مدیریتی ورزش بانوان نیز بازتاب یافته باشد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: دیگر چالش اساسی بودجه بسیار محدود این حوزه است که نه می توان با آن کار اساسی در بخش مدال آوری رقم زد و نه می توان مداخله چندانی برای سلامت بانوان و ارتقای آن تعریف نمود. نتیجه این فرایند به جایی می رسد که موضوع ذائقه سازی ورزشی برای بانوان از دست متولیان امر خارج شده و این گرایش های نامأنوس واردتی و جریان های اقتصادی هستند که بانوان علاقه مند را به سمت ورزش ها و بازارهای مد نظر خود سوق می دهند.

شجیع همچنین گفت: هنوز کمیت و کیفیت جایگاه های مدیریتی بانوان در فدراسیون های ورزشی به سطح مطلوبی نرسیده و صرفا با یک نایب رئیس بانوان در فدراسیون و یا چند رئیس فدراسیون زن که آن هم تحت حاکمیت یک گفتمان مردانه اتفاق افتاده نمی توان انتظار تحول داشت. در چنین شرایطی پیشرفت، ماندگاری و موفقیت یک مدیر و یا مربی بانو بسیار سخت است و تاب آوری بسیار بالایی را طلب می کند.

این سخنران همایش در پایان افزود: متأسفانه کمتر از دو درصد محتوای رسانه به ورزش بانوان اختصاص دارد و حتی شروع اقدامات خوبی مانند رادیو ورزش بانوان، به اندازه کافی برای تحول در این حوزه اثرگذار نبوده است. از این منظر نیازمند مقررات حمایتی هستیم و ورزش بانوان باید با نگاهی جدی تری مورد کندوکار قرار گیرد و این وظیفه دانشگاه ها و نهادهای اندیشه ورز است که به حوزه معاونت ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان کمک کنند.

کد خبر 6382791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha