پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ اسفند ۱۴۰۳، ۲۲:۳۱

برپایی نمایشگاه «سنگر سازان بی سنگر» در یادمان کربلای ۴

برپایی نمایشگاه «سنگر سازان بی سنگر» در یادمان کربلای ۴

اهواز - نمایشگاه «سنگر سازان بی سنگر» با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و رزمندگان عملیات کربلای ۴، در یادمان این عملیات برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «سنگر سازان بی سنگر» در یادمان کربلای ۴ با هدف تجلیل از ایثارگری‌ها و مقاومت رزمندگان در دوران دفاع مقدس برپا شده است. این نمایشگاه که مورد بازدید زائران شهدا و اعضای کاروان‌های راهیان نور قرار می‌گیرد، به معرفی و نمایش آثار، تصاویر، و خاطرات مربوط به رزمندگان و شهدای عملیات کربلای ۴ می‌پردازد.

عملیات کربلای ۴ یکی از مهم‌ترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس است که در سال ۱۳۶۵ انجام شد و نقش بسزایی در دفاع از میهن ایفا کرد.

بازدید از چنین نمایشگاه‌هایی برای اعضای کاروان‌های راهیان نور و زائران شهدا، فرصتی برای تکریم یاد و خاطره شهدا و آشنایی نسل جوان با تاریخ پرافتخار دفاع مقدس است.

کد خبر 6384719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha