۱۰ اسفند ۱۴۰۳، ۸:۱۳

روگوف: ناتو باید ایجاد پایگاه نظامی در مرزهای روسیه را فراموش کند

روگوف: ناتو باید ایجاد پایگاه نظامی در مرزهای روسیه را فراموش کند

رئیس کمیسیون مسائل حاکمیتی در تالار عمومی روسیه در سخنانی هشدار داد: ناتو باید ایجاد پایگاه نظامی در مرزهای روسیه را فراموش کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «ولادیمیر روگوف»، (Vladimir Rogov) رئیس کمیسیون مسائل حاکمیتی در تالار عمومی روسیه و رئیس مشترک شورای هماهنگی امور مرتبط با ادغام مناطق جدید روسیه در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که ناتو و اوکراین باید پیوند به یکدیگر را فراموش کنند.

رئیس کمیسیون مسائل حاکمیتی در تالار اجتماعی روسیه و رئیس مشترک شورای هماهنگی امور مرتبط با ادغام مناطق جدید روسیه اضافه کرد که نه‌تنها اوکراین باید ایده عضویت در ناتو را کنار بگذارد، بلکه این ائتلاف نیز باید از تلاش برای تبدیل فضای موجود به یک پایگاه نظامی در مرزهای روسیه دست بردارد.

«ولادیمیر روگوف»، ادامه داد که موضع مسکو در خصوص پیوستن اوکراین به ناتو ثابت بوده و بارها نیز تکرار شده است.

این در حالیست که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ساعاتی پیش گفت: پیوستن اوکراین به ناتو هرگز اتفاق نخواهد افتاد. پوتین به وعده هایش در هر توافقی درباره اوکراین عمل خواهد کرد. توافق مهمی را با زلنسکی درباره معادن امضا خواهم کرد و معادن کمیاب برای ما حائز اهمیت است.

کد خبر 6393050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • به GB ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
      0 0
      زلنسکی اگر توافق کند ارتش آمریکا (همان ناتو) برای حفاظت از معادن و بنادر وارد اوکراین میشود و اگر نکند اروپا وارد میشود و به زلنسکی تضمین امنیتی میدهد (باز هم همان ناتو). اینها همه نمایشی است برای فریب روسیه.
    • بنده خدا IR ۲۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
      0 0
      آمریکا باید ناتوهمانطورکه برد بالا بزند زمین