۲۲ اسفند ۱۴۰۳، ۱۴:۳۴

لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان

لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان

اهواز – مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از منسوبین شاهد شاغل در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳، در سالن غدیر این اداره کل برگزار شد. این مراسم با حضور ناصر علی‌فر، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، و جمعی از خانواده‌های مکرم شهدا برگزار گردید.

در این مراسم، ناصر علی‌فر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه شهدای آموزش و پرورش، بر نقش بی‌بدیل آنان در دفاع از ارزش‌های اسلامی و ملی تأکید کرد. وی بیان داشت: شهدا با ایثار و فداکاری خود، درس‌های بزرگی از مقاومت و پایمردی به ما آموختند و امروز وظیفه ماست که این فرهنگ را در جامعه، به ویژه در میان نسل جوان، ترویج کنیم.

علی‌فر همچنین به نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: معلمان به عنوان الگوهای اخلاقی و فرهنگی جامعه، می‌توانند با انتقال ارزش‌های شهیدان به دانش‌آموزان، نقش مهمی در نهادینه‌کردن این فرهنگ ایفا کنند.

کد مطلب 6406098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha