اعتراض خانواده‌های اسرای صهیونیست به از سرگیری جنگ در غزه

اعتراض خانواده‌های اسرای صهیونیست به از سرگیری جنگ در غزه

خانواده‌های اسرای صهیونیست اعتراض شدید خود را به از سر گیری جنگ در غزه اعلام و بر لزوم آتش بس در غزه تاکید کردند تا جان اسرای اسرائیلی در امان بماند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هیئت خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه اعلام کرد که از تصمیم کابینه نتانیاهو برای کنار گذاشتن تلاش‌ها در خصوص آزادی اسرا شوکه شده است.

در بیانیه این هیئت آمده است: ما از تخریب عمدی روند بازگرداندن عزیزانمان دچار شوک، خشم و وحشت شده‌ایم.

این هیئت با تاکید بر لزوم رسیدن به آتش‌بس ابراز داشت که جان افراد زیادی در خطر است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواسته‌اند که به تلاش‌های خود برای آزادی همه اسرا ادامه دهد. آنها ادامه دادند: تا زمانی که آخرین اسیر به اسرائیل باز نگردد، نه امنیتی خواهد بود، نه پیروزی و نه پیشرفتی.

هیئت خانواده‌های اسرا اظهار داشت: از کابینه می‌پرسیم چرا از توافقی که می‌توانست تمام اسرا را بازگرداند، عقب‌نشینی کردید؟

کد خبر 6411440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha