۲۹ اسفند ۱۴۰۳، ۱۴:۵۲

حملات پهپادی اوکراین علیه روسیه چند ساعت بعد از توافق مسکو و واشنگتن

حملات پهپادی اوکراین علیه روسیه چند ساعت بعد از توافق مسکو و واشنگتن

وزارت دفاع روسیه از حملات پهپادی اوکراین علیه تأسیسات انتقال نفت این کشور تنها چند ساعت بعد از توافق مسکو و واشنگتن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که اوکراین تنها چند ساعت بعد از مذاکرات میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا و توافق آنها بر سر توقف حملات علیه نیروگاه‌های انرژی، تأسیسات انتقال نفت منطقه کراسنودار را با سه پهپاد هدف قرار داد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه آمده است: در شب گذشته و تنها چند ساعت بعد از پایان مذاکرات روسیه و آمریکا، اوکراین یک حمله تعمدی را با استفاده از سه پهپاد علیه منطقه کراسنودار انجام داد. این حمله باعث ایجاد آتش سوزی به مساحت هزار و ۷۰۰ متر مربع شد.

پوتین روز سه شنبه به نیروهای مسلح روسیه دستور داد به مدت ۳۰ روز حمله‌ای را علیه نیروگاه‌ها و تأسیسات انرژی اوکراین انجام ندهند.

کد خبر 6412739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • به GB ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
      0 0
      اکنون اوکراین بیش از آنکه تحت نفوذ آمریکا باشد مطیع دستورات اروپائیان است.