۲۳ فروردین ۱۴۰۴، ۱۴:۵۸

رشد ۱۰ درصدی تولید و صنعت در استان سمنان

رشد ۱۰ درصدی تولید و صنعت در استان سمنان

سمنان- معاون امور صنایع اداره کل صمت استان سمنان از دریافت پروانه بهره برداری ۲۷۹ واحد صنعتی استان خبر داد و گفت: این تعداد نسبت به ۱۴۰۲ با جهش ۱۰ درصدی در تولید و صنعت همراه بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا قدس بعد از ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی اداره کل صمت بابیان اینکه طی سال گذشته ۲۷۹ واحد صنعتی استان پروانه بهره برداری دریافت کردند، ابراز داشت: این تعداد واحد توانستند در رونق اقتصادی و اشتغال نقش آفرین باشند.

وی بابیان اینکه برای این واحدها سرمایه گذاری ۸۷ هزار میلیارد ریالی انجام گرفته است، افزود: این آمار در قیاس با ۱۴۰۲ رشد ۱۰ درصد جهش در تولید و صنعت استان را نشان می‌دهد.

معاون امور صنایع اداره کل صمت استان سمنان با بیان اینکه این واحدها زمینه اشتغال شش هزار و ۵۵۰ نفر را فراهم کردند، ابراز داشت: بهره برداری این واحدها به چرخه تولید و صنعت استان سمنان افزوده است.

قدس بابیان اینکه از ابتدای سال جاری ۸۲۴ مجوز صنعتی در استان صادر شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۲۷۹ واحد پروانه بهره برداری و ۵۴۵ واحد جواز تأسیس دریافت کردند.

وی تعداد واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری را دو هزار و ۱۲۳ واحد عنوان کرد و افزود: برای این واحدها ۲۷۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

کد مطلب 6432472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha