به گزارش خبرگزاری مهر، تیم لودوویک لیبلر از موسسه آموزش عالی صنایع شیمی و فیزیک در آزمایشگاه ماده ای شبیه به لاستیک (رزین) را ساخته اند که می تواند خود را بازسازی کند و دوباره شکل دهد.
در این فرایند کافی است که دو نوار این ماده رزینی در دمای محیط به هم نزدیک شوند و تحت تاثیر نیروی مغناطیسی بارهای مخالف هم قرار گیرند و با این نیرو به طرف هم جذب شوند. به این ترتیب می توانند یک شکل بزرگتر را تشکیل دهند.
براساس گزارش روزنامه تلگراف، این لاستیک با خاصیت خودترمیمی از ترکیب اسیدهای چرب، هیدراتهای کربن با زنجیره طولانی و اوره ساخته شده است.

قدرت ارتجاعی این لاستیک در زمان قبل از خودبازسازی، 50 برابر و پس از عملیات بازسازی 20 برابر بیشتر از خاصیت ارتجاعی لاستیکها و پلاستیکهای عادی است.
این محصول که کاملا "سبز" است و توانایی بازگشت به چرخه طبیعت را دارد، می تواند در صنایع اسباب بازی سازی کاربرد داشته باشد.


نظر شما