۲۰ خرداد ۱۴۰۴، ۱۸:۱۷

لزوم حضور وزرای نفت، راه و کشاورزی در سفر رئیس جمهور به ایلام

لزوم حضور وزرای نفت، راه و کشاورزی در سفر رئیس جمهور به ایلام

ایلام - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس جمهور درخواست داریم سه وزیر راه و شهرسازی، نفت و کشاورزی در سفر استانی هیئت دولت به ایلام حضور داشته باشند.

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان ایلام، افزود: سه وزیر مهم دولت، یعنی وزیر نفت، وزیر راه و وزیر جهاد کشاورزی، همراه رئیس‌جمهور نیستند و این موضوع باعث نگرانی شده است.

وی بیان کرد: استان ایلام به عنوان یک منطقه نفت‌خیز و گازخیز، با مشکلات جدی در حوزه نفت و گاز روبرو است.

نماینده مردم ایلام بیان کرد: همچنین، در حوزه راه و ریل، مشکلات قابل توجهی وجود دارد و این استان به عنوان یک قطب کشاورزی، نیازمند توجه ویژه است.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس‌جمهور درخواست می‌کنیم که در فرصت باقی‌مانده، حتماً این سه وزیر را همراه خود به ایلام بیاورد، زیرا بخش زیادی از مشکلات اساسی استان مربوط به حوزه‌های این سه وزیر است. در غیر این صورت، نگرانی‌های مردم ایلام ادامه خواهد داشت و حل این مشکلات ضروری است.

کد خبر 6495208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سهیل ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
      0 0
      چرا انقدر دیر بهتر نبود از قبل یه پیشنهاد بده ایشان تا الان یه انتقاد تبلیغاتی؟