۲ تیر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۱

طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس در صحن مجلس اعلام وصول شد

طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس در صحن مجلس اعلام وصول شد

عضو هیئت رئیسه مجلس از اعلام وصول طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صحن علنی امروز مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، متفکر آزاد عضو رئیس مجلس با حضور در شبکه خبر اعلام کرد: مجلس شورای اسلامی در این روزهای جنگ بلاوقفه کار کرده است. به دلیل آنکه از ملت شریف عقب نمانیم، همکاران ما در میدان بودند تا در کنار نیروهای مسلح باشند.

وی یادآور شد: در هفته گذشته و این هفته صحن علنی و کمیسیون‌ها جلسه داشتند، امروز جلسه خوب و مفصلی با حضور چشم‌گیر نمایندگان داشتیم.

این عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: کمیسیون امنیت ملی خروجی در برخورد با نیروهای متخاصم در زمان جنگ داشت، هفته گذشته دو فوریت طرح در مجلس تصویب شد، امروز کلیات بدون هیچ مخالفی در ۹ ماده مصوب شد.

متفکر آزاد ادامه داد: این طرح به اجزای مختلف نحوه همکاری جاسوسان و یا کسانی که با نیروهای متخاصم، رژیم صهیونیستی و یا دُوَلِ متخاصم دیگر همکاری دارند مشمول مواد مختلف این طرح آمده است و -نماینده- دولت در صحن حضور داشت و موافقت خود را با مواد مختلف این طرح اعلام کرد. اشد مجازات برای آنها در زمان جنگ جز مصوبات مجلس بود.

وی در بخشی از سخنانش اعلام کرد: طرح مهم تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اعلام وصول شد. در صورت تصویب در صحن فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس فعلاً به خاطر عملکرد بسیار غیر حرفه‌ای آژانس تعلق خواهد شد و این جز فعالیت‌های انقلابی مجلس در شرایط جنگی است که تأمین اراده ملت در تأمین منافع آنها کمک می‌کند.

کد خبر 6509057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
      0 0
      اعلام وصول شد واین حرفها برای موقع صلحه،اگر صلاح هست باید بلافاصله اقدام کرد،د یالله