۴ تیر ۱۴۰۴، ۱۴:۳۷

شهرستان نیر فردا میزبان شهید مدافع وطن است

شهرستان نیر فردا میزبان شهید مدافع وطن است

نیر- فرماندار شهرستان نیر گفت: پیکر شهید مدافع وطن سرباز وظیفه شهید «محمدرضا نوروزی مهماندوست» فردا در شهرستان نیر تشییع و در زادگاهش روستای مهماندوست به خاک سپرده می‌شود.

حسن قبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر شهید مدافع وطن فردا پنجشنبه از ساعت ۱۰:۳۰ در میدان بسیج شهر نیر برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بعد از مراسم تشییع آئین استقبال از پیکر شهید محمدرضا نوروزی در شهر کورائیم برگزار می‌شود تا با همراهی اهالی شهیدپرور این شهر به روستای محل زادگاهش مهماندوست منتقل شود.

فرماندار نیر بیان کرد: بعد از انتقال پیکر به زادگاهش شاهد تدفین پیکر این شهید والامقام خواهیم بود که در راه وطن جان در طبق اخلاص گذاشته و به درجه اعلای شهادت رسیده است.

قبادی ادامه داد: این سرباز وظیفه از سربازان غیور دیار «یورتچی» و اهل روستای مهماندوست علیاست که در حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به پایگاه نظامی فراجا در تهران به درجه رفیع شهادت رسیده است.

فرماندار نیر تصریح کرد: در آستانه ماه محرم شهادت این دلیرمردان وطن مانع از پیروزی دشمنان شده و جمهوری اسلامی ایران توانست ابرقدرت‌های استکباری را در حرکت‌های خود زمینگیر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، استان اردبیل با تقدیم ۷ شهید در جنگ تحمیلی اخیر یکی از استان‌های ایثارگر در دفاع از خاک و کیان اسلامی بوده که در روزهای گذشته پیکر این شهدا در شهرهای خلخال، انگوت، اردبیل، سرعین و نیر تشییع شده است.

کد خبر 6511642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha