۱۹ تیر ۱۴۰۴، ۱۸:۳۲

جزئیات جدید از انفجار یک واحد برج ۲۰ طبقه در بزرگراه همدانی تهران

جزئیات جدید از انفجار یک واحد برج ۲۰ طبقه در بزرگراه همدانی تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزئیات جدید حادثه انفجار در یک برج ۲۰ طبقه در بزرگراه همدانی را تشریح کرد.

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با جزئیات جدید حادثه انفجار در یک واحد مسکونی در بزرگراه همدانی اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۶:۲۶ دقیقه امروز در بزرگراه همدانی بعد از تونل به سمت غرب خیابان افرا در طبقه ۱۵ یک برج مسکونی ۲۰ طبقه رخ داده است.

وی افزود: در اثر این انفجار که به دلیل نشت گاز شهری و بی‌احتیاطی مالک رخ داده است ۶ نفر مصدوم شده که به مرکز درمانی انتقال یافته‌اند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه این حادثه آتش سوزی و حریق نداشته و فقط انفجار بوده است، گفت: علاوه بر اینکه یک واحد ۸۰ متری در طبقه ۱۵ تخریب شده ۳ واحد اطراف آن هم دچار خسارت شده است.

کد خبر 6526128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
      0 0
      عجیب نیست هرروز یه جا بخاطر انفجار گاز منفجر میشه؟؟؟؟